Műhelytitkok

Műhelytitkok

“A ruhaszárító, aki meghódította a világot”

2023. december 14. - FERENC.N

“A ruhaszárító, aki meghódította a világot”

 

Volt egyszer egy ruhaszárító, akit Rudi-nak hívtak. Rudi nem volt csupán egy átlagos szárító - ő volt a legfényesebb, legcsillogóbb és legjobban terhelhető szárító az egész környéken. Ám Rudi nem elégedett meg azzal, hogy csak a családi ruhákat szárítsa. Ő nagyobb célokat tűzött ki maga elé, mint az OBI híres ruhaszárítói.
Első lépésként Rudi ellátogatott a helyi áruházba, ahol a többi szárító csak ámulva nézte. Rudi a Pepco ruházati részlegénél teleaggatva magát a legfényesebb, legtisztább ruhákkal állt meg. A többi pepco ruhaszárító suttogva kommentálta: "Nézd, milyen fényes! Nézd, mennyi ruhát bír el!" Rudi úgy érezte, mintha egy ruhaszárítók múzeumába csöppent volna.
Rudi továbbment, és elérte a város központját. Itt találkozott egy csoport turistával, akik éppen a város nevezetességeit nézték. Amikor meglátták Rudit, odarohantak, hogy lefényképezzék őt. Rudi híres lett, mint az IKEA ruhaszárítója. Az emberek a világ minden tájáról jöttek, hogy lássák a híres szárítót.
De Rudi nem állt meg itt. Elhatározta, hogy még magasabb célokat kíván elérni, és úgy döntött, hogy elindul a világűrbe. Rudi lett az első ruhaszárító, aki eljutott a Holdra. Ott állt a Hold poros felszínén, tele aggatva az űrhajósok ruháival. Az emberek a Földön ámulva nézték a tévében, ahogy Rudi ott áll a Holdon, a világűrben, és a Pepco, OBI, Jysk és IKEA, Tesco logóival körülvéve.

laundry-room-essentials-set_1308-132621.jpg
Rudi végül visszatért a Földre, de már nem volt ugyanaz a ruhaszárító. Ő lett a világ leghíresebb szárítója, aki meghódította a világot és a nagy áruházakat is. Mindezt csak azért, mert Rudi nem hagyta annyiban, hogy ő csak egy átlagos ruhaszárító. Ő többre vágyott, és megmutatta, hogy ő is helyet érdemel a szárítók pantheonjában.

Eddig nem tudtad de, a ruhaszárítók igazi humoristák. Ők a ruhák legnagyobb tréfamesterei! Összefonják a zoknikat, elrejtik a melltartókat, mintha csak saját mókás játékaik lennének. De ne aggódj, a ruhaszárítók örök jókedvűek, hiszen a mosógép mellett a humor is része a mindennapjaiknak!

Ezért tehát, ha a ruhaszárítóidat egyszer nevetni hallod, ne lepődj meg. Csak élvezd az előadást, hiszen a ruhaszárítók minden nap készek egy kis vicces show-ra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentum.blog.hu/api/trackback/id/tr518281149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása