Műhelytitkok

Műhelytitkok

"Varázslatos Esővédő: Az Íves Előtető Mesebeli Csoda Holtpont Kisvárosában"

2024. január 24. - FERENC.N

"Varázslatos Esővédő: Az Íves Előtető Mesebeli Csoda Holtpont Kisvárosában"

 

Mesebeli kisvárosban, Holtponton, ahol a szivárványok örök lakosai voltak, élt egy kis ház, melynek tulajdonosa, Cseppke, egy csepp alakú esőcsepp volt. Cseppke személyesen gondoskodott arról, hogy minden lakója boldog és száraz maradjon, még a legesősebb napokon is.

A szivárványok országában az eső mindig kedves és jószívű volt, ám egy nap egy hatalmas zivatar közeledett. Cseppke aggódva nézett ki a háza ablakán, és látta, hogy a felhők sötétebbek, mint valaha. A kisváros lakói szorongva néztek ki az ablakaikon, tartva a közelgő vihartól.

Az égbolt feketévé vált, és hatalmas cseppek zúdultak le a felhőkből. Cseppke aggódva látta, ahogy a kisváros utcái eláztak az esővíztől. Akkor jutott eszébe egy ötlet: egy esővédő előtető kell a kis házak elé, hogy megóvja a lakókat az esőtől.

Cseppke megkereste varázskövét, aki mindig segített neki nehéz helyzetekben. Varázskővel közösen tervezték meg az esővédő előtetőt, melynek íves formája úgy lett kialakítva, hogy az esőcseppek ne érjék el a ház bejárati ajtaját. A varázslatos ívet szivárvány színeibe festették, hogy mindig derűs és színes legyen, még a legborúsabb időben is. Az íves előtető egy varázslatos nap alatt készült el, és Cseppke boldogan nézte, ahogy a kisváros lakói örömmel állnak az előtető alatt, miközben az esővédő előtető gondoskodik róluk. Az íves forma nemcsak praktikus volt, de mesebeli varázslattal is rendelkezett. Amikor az esőcseppek ráesetek az előtetőre, kis szivárványok jöttek létre, amik még a legkisebbeknek is mosolyt csaltak az arcára.

pergola-eloteto-240-x-100-cm_9947_400x400.jpg

Az esővédő előtető nemcsak védelmet nyújtott az eső ellen, hanem összekötötte a kisváros lakóit is. Mindenki együtt gyűlt össze az előtető alatt, ahol színes szivárványok kísérték az esőt. A mesebeli kisváros lakói újra megtapasztalták az egyetértés és a közösség erejét.

A kis ház előtt álló íves előtető így vált a kisváros ikonjává, egy varázslatos helyszínné, ahol az emberek egymás mellett sétálva, színes esőcseppekkel tarkítva, élvezhették a csodálatos közösségi pillanatokat. És Cseppke boldogan nézte, ahogy a szivárványok mindig megmosolyogták a Holtpont kisvárosát, az eső védője és összekötője, az íves előtető alatt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentum.blog.hu/api/trackback/id/tr8918310109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása